Whirlpool szerviz Budapest

Whirlpool beépített és szabadon álló készülékek javítása, beüzemelése. Komplex szolgáltatás a hibabejelentéstől az alkatrészbeszerzésen át a  hiba javításáig.

 • Mosógép
 • Mosogatógép
 • Szárítógép
 • Elektromos sütő, mikrosütő
 • Elektromos főzőlap, kerámialap
 • Javítás
 • Szervizelés
 • Beüzemelés
 • Karbantartás
 • Bevizsgálás
 • Whirlpool szerviz nyitvatartás: 8-17
 • Online Hibabejelentés:0-24
 • Telefonos hibabejelentés.
 • Szaktanácsadás ingyenes!
 • Viber elérhetőség!
Whirlpool szerviz Budapest

Szerelőink:

9

Kerületek

Pesti oldal összes kerülete(kivéve V.)

Katona Antal: 06209238719

 

Budai oldal összes kerülete

Fuszkó Zsolt: 06209594567

 

V.kerület

Varga Antal: 06209778699

Whirlpool szerviz Pest megye

Szerelőink:

9

Települések Pest megye pesti oldal egyes települései:

Gyál, Vecsés, Szigetszentmiklós, Halásztelek, Ócsa, Alsónémedi, Felsőpakony, Csömör, Kerepes, Kistarcsa, Nagytarcsa, Pécel, Isaszeg Gödöllő, Maglód, Gyömrő, Üllő

 

Katona Antal: 06209238719

9

Települések Pest megye pesti oldal egyes települései:

Mende, Sűlysáp, Kóka, Tóalmás, Szentlőrinckáta, Szentmártonkáta, Úri, Nagykáta, Tápiószecső, Tápióság, Tápióbicske, Tápiószentmárton, Tápiószőlős, Farmos, Tápiószele, Pánd, Káva, Bénye, Gomba, Monor, Vasad, Csévharaszt, Felsőfarkasd

 

Kiss Zoltán: 06309408330

Whirlpool szerviz Fejér megye

Szerelőink:

9

Fejér, és Pest megye egyes települései:

Martonvásár, Tordas, Gyúró, Baracska, Kajászó, Vál, Pettend, Kápolnásnyék, Velence, Tárnok, Érd, Diósd, Sóskút, Biatorbágy, Herceghalom, Agárd, Gárdony, Törökbálint, Budaörs

 

Fuszkó Zsolt: 06209594567

Whirlpool hűtőgép szerviz

Szerelőink:

9

Budapest, Pest megye egyes települése:

Kiss Zoltán: 06309408330

 

Kiss Bence: 06306226976

Milyen készülékeket javítunk

Whirlpool szerviz Budapest tevékenység

whirlpool szerviz Budapest

Mosógép

 • Vezérlőpanel felújítás
 • Motor felújítás
 • Csapágycsere
 • Szivattyúcsere
 • Fűtőbetét csere
whirlpool szerviz budapest

Mosogatógép

 • Keringető motor csere
 • Fűtőbetét csere
 • Vezérlőpanel javítás
 • Vízszintszabályzó csere
 • Szivattyú csere
whirlpool szerviz budapest

Szárítógép

 • Hőszivattyús gépek tisztítása
 • Ékszij és feszítő csere
 • Motorfelújítás
 • Vezérlőpanel javítás
 • Kondenzvízszivattyú csere
whirlpool szerviz budapest

Elektromos sütő és főzőlap

 • Fűtőbetét csere
 • Főzőzóna csere
 • Vezérlőpanel javítás
 • Hőfokszabályzó csere
 • Mikrosütő csillámlap csere
Whirlpool szerviz Budapest

Ha megbíz minket elromlott whirlpool háztartási gépének javításával, megnyugodhat, mert nálunk nem találkozhat meglepetésekkel, “rejtett költségekkel”, nincs apró betűs rész, nincs dupla, tripla kiszállási díj, nem hárítjuk át Önre a parkolás díját sem. Mi nem használunk “vevőcsalogató” szlogeneket, mint “ingyenes kiszállás”, “nyugdíjas kedvezmény”, “1 órán belül”, “0-24” stb. Mi más whirlpool szervizekhez képest elérhetőek vagyunk telefonon és interneten is. 

Mi csak korrekt, minőségi munkát, megfizethető árakat és érvényesíthető garanciát tudunk ígérni kedves Ügyfeleinknek. A whirlpool háztartási gép javítás és bevizsgálás áráról minden esetben pontos tájékoztatást adunk. Az esetlegesen szükséges alkatrészeket mi biztosítjuk, a hiányzó alkatrészek rendelését mi intézzük, és ezzel Önnek semmi dolga nem lesz. A megbeszélt kiszállási időpont előtt telefonos értesítést kap minden kedves megrendelőnk.  Amennyiben a mi hibánkból hiúsul meg a javítás, Önnek még a bevizsgálási díjat sem kell kifizetni.

Amennyiben a javítás nem hozta meg a kívánt eredményt, és Ön nem elégedett a javítás minőségével, vagy a munkánkkal, valamint ezt 3 napon belül jelzi, természetesen kiszereljük a beépített alkatrészt, és visszaszámlázzuk a javítás munkadíját is, mivel elsődleges célunk, hogy Ön elégedett legyen velünk és  a megjavított whirlpool háztartási eszközzel.

F.A.Q.

Gyakran feltett kérdések

u

Van kiszállási díj?

Bevizsgálási díjunk van, amit plusz kiszállási díj, kilométerköltség vagy parkolási díj már nem terhel. Ha készülékét az első kiszállás alkalmával meg tudjuk javítani, akkor nincs bevizsgálási díj sem.

u

Előreláthatóan mennyibe fog kerülni a javítás?

A javítási költségeket csak az első kiszállás után tudjuk meghatározni, és erről árajánlatot is adunk.

u

Ha többször kell kiszállni a javítás miatt, van újabb kiszállási díj?

Nincs. A bevizsgálási díjat is csak az első alkalommal számítjuk fel.

u

Van-e garancia munkánkra, a beépített alkatrészekre?

Minden munkánkra 6 hónap garanciát adunk, értékhatártől függetlenül.

F.A.Q.

Jellemző kérdések és hibák

Whirlpool

készülékeknél

u

Kondenzációs vagy hőszivattyús szárítógép?

Kondenzációs vagy hőszivattyús? A kérdés kicsit fogalomzavaros, hiszen a ma kapható szárítógépek mindegyike kondenzációs elven működik. Tovább a cikkhez->

u

Whirlpool mosogatógép tesztprogram

A tesztprogramnak fontos szerepe van a mosogatógép javítása során. Minden alkatrészcsere után érdemes lefuttatni, mivel a tesztprogram hangolja össze az alkatrészek helyes működését, legfőképp az optikai egységet “párosítja” össze a vezérlőpanellel, beállítja a helyes vízszintet, stb. Tovább a cikkhez->

u

Whirlpool mosógép F12 hibakód

Leggtöbbször a fűtőbetét meghibásodása okozza a hibát. Ennek egyik legfontosabb oka a vízkövesedés. Tovább a cikkhez->

u

Whirlpool mosogatógép F8 hibakód

A Whirlpool mosogatógépeken az F8 hiba jellemzően vízszintszabályzási probléma, de a helyzet azért nem ilyen egyszerű. A whirlpool mosogatógépeket többféle vízszintszabályzóval gyártották, tipusok szerint. Létezett az egyszerű nyomáskapcsolós kivitel, a “rácsos vízszint”. Tovább a cikkhez->

9 + 4 =

Szerviz telephely

Budapest, XXI.,   

 

Email

haztartasigepszervizes@gmail.com

A Whirlpool márka története

whirlpool szerviz budapest

Az 1910-es évek elején járunk az Amerikai Egyesült Államokban, Michigan államban. Louis Upton biztosítási ügynök. Egy sikertelen vállalkozást követően szerez egy kézi mángorló gép szabadalmat. (A mángorló egy kézi mosásnál használatos eszköz, amit a mosott ruhák vasaláskönnyítésére használtak.) Az az ötlete támad, hogy motor hozzáadásával elektromos meghajtásúvá tegyék az eszközt. Befektetőt is talál Lowell Bassford személyében, megkezdi működését a
Upton Machine Company. Nem sokkal később csatlakozik a vállalkozáshoz Louis öccse, Fred Upton.

Az első nagyobb megrendelésre nem kell sokat várniuk, 1912-ben az
Federal Electric 100 db készüléket rendel tőlük. Azonban akaratukon kívül a leszállított gépek hibásak. Amikor ez kiderül, a hibát Upton-ék díjmentesen javítják. Ez a fajta megbízhatóság megalapozza a további sikeres együttműködést a két cég között.

1916-ban elveszítik a Federal Electric-et, mint legfőbb megrendelőt, ezért szoros együttműködésbe kezdenek a Sears Company-vel.

1929-re annyira megnő a beszállítási igény a Sears részéről, hogy az Upton Machine Company a gyártóteljesítmény fokozásának érdekében egyesül a binghamtoni Nineteen Hundred Washer Company társasággal.

Az immáron Nineteen Hundred Corporation néven működő társaság 1936-ban a Sears International égisze alatt piacra lép Kenmore márkájelzésű mosógéppel. Angliát és Svédországot követően már egész Európába és ázsiai országokba is megkezdik a termék sikeres exportját, ezzel nemzetközi szereplővé lépnek elő.

A második világháború idejére felfüggesztik a háztartási készülékeik gyártását. 1949 – ben Lou Upton alapító nyugdíjba vonul, Elisha “Bud” Grey veszi át helyét a társaság élén.

Miután 1948-ban megkezdik Whirlpool márkanév alatt új mosógépük teljesen önálló forgalmazását, 1950-ben a Nineteen Hundred Corporation felveszi a Whirlpool Corporation nevet. E mellett továbbra is gyártanak gépeket a Sears-nek.

Számos új fejlesztésű készülékkel, köztük automatikus szárítógépekkel bővítik választékukat. 1955 -ben a Whirlpool Corporation összeolvad az RCA klíma berendezésekkel és a Seeger hűtő berendezésekkel foglalkozó társaságokkal és együttesen a New York-i tőzsdére lépnek. Ennek köszönhetően tovább nő a Whirlpool márka választéka.

1960 – ban a Whirlpool Corporation elnyeri a NASA szerződését egy formabontó projektre, az első amerikai kísérleti „űrkonyha” kidolgozására. Ez is jól mutatja a a cég előremutató fejlesztéseinek korabeli szakmai elismerését.

A következő évben, az 1961-es 50. jubileumát ünneplő Whirlpool Corporation éves árbevétele eléri a 438 millió USD-t.

1966-ban Warwick Electronics felvásárlásával belépnek a televíziós piacra, de 10 év után felhagynak ezzel a szegmenssel.

1970 – ben a Whirlpool történetében elsőként eléri az 1,2 milliárd USD árbevételt. Ezekben az években a vállalat az energiatakarékosságot és fenntarthatóságot tűzi ki alapvető céljául a termékei gyártásánál.

1977 – a társaság éves bevétele átlépi a 2 milliárd USD-t. Sikerrel bevezetik kínálatukba a mikrohullámú sütőket.

1986

A Whirlpool Corporation 75. évfordulóját ünnepli. A társaság nettó árbevétele eléri a 4 milliárd USA dollárt. Az értékesítési részleg számításai szerint 1986-ban naponta hozzávetőlegesen 29.000 ember vásárolt egy vagy több, a Whirlpool Corporation által gyártott készüléket. A Whirlpool Corporation felvásárolja a KitchenAid® márkát, ezzel márka portfólióját kívánja bővíteni és szélesebb vásárlói szegmens igényeit szeretné kielégíteni a stílus, a megbízhatóság, a teljesítmény és a hagyomány jegyében. A KitchenAid® a Dart & Kraft társaság egyik részlege volt, amely 1981-ben vásárolta fel a KitchenAid eredeti tulajdonosát, a Hobart Corporation társaságot.

1989
A Whirlpool Corporation átlépi a 6 milliárd USA dollár éves árbevételi szintet. A Whirlpool Corporation és a holland N.V. Philips Whilrpool Europe B.V. néven közös vállalatot hoz létre, így gyártóként és forgalmazóként tovább erősíti pozícióját az európai piacon. A Philips európai háztartási berendezés üzletágban szerzett többségi részesedése által a Whirlpool Corporation kizárólagos tulajdonába kerül a kanadai Inglis Limited. Ezzel az üzlettel új márkák kerülnek a társasághoz (Inglis®, Ignis®, Bauknecht®, Philips®). A társaság Egyesült Államokban, Kanadában és Mexikóban működő készülék részlegeit összevonják, és megalakítják a North American Appliance Group (NAAG) társaságot.

1990
A Whirlpool Corporation nettó árbevétele eléri a 6,6 milliárd USA dollárt. Az európai jelenlét és piaci részesedés megerősítése érdekében a Whirlpool Corporation stratégiai erőfeszítéseket tesz, hogy Európában kettős márkanéven – Philips® és Whirlpool® – forgalmazzon készülékeket.

1993
A Whirlpool Overseas Corporation szerepét különböző regionális szervezetek veszik át: a Whirlpool Europe, a Whirlpool Asia és a Whirlpool Latin America. A Whirlpool Asia létrehozza központját Tokióban, amely helyi irodákat működtet Szingapúrban, Hongkongban és Tokióban.

1998
A Whirlpool Corporation üzemi eredménye rekord szintet ér el, a teljes árbevétel meghaladja a 10,5 milliárd USA dollárt. A Whirlpool Corporation kapcsolatba lép a Habitat for Humanity alapítvánnyal, készülékcsaládot és ENERGY STAR® minősítésű hűtőszekrényeket ajánl fel minden egyes Észak-Amerikában felépített Habitat otthon számára. A Whirlpool Corporation az iparágban elsőként bocsát ki ENERGY STAR®-minősítésű teljes háztartási készülékcsaládot Whirlpool® márkanév alatt.

2001
A Whirlpool Corporation a 90. évfordulóját ünnepli. A vállalat nettó árbevétele meghaladja a 10,3 milliárd USA dollárt. Az Inglis Ltd. Whirlpool Canada-ra változtatja nevét. A Whirlpool Inglis® márkanév alatt folytatja a készülékek forgalmazását. A Maytag Corporation felvásárolja az Amana-t, és beintegrálja készülékrészlegébe. A Whirlpool Personal Valet® ruhafrissítő rendszer új termékkategória, 30 év óta az első a háztartási készülék iparágban. A Personal Valet gőz segítségével a ruhákból 30 perc alatt eltávolítja a gyűrődéseket és szagokat. A Whirlpool Corporation KitchenAid® márkája partnerkapcsolatra lép a Susan G. Komen for the Cure alapítvánnyal a „Cook for the Cure” (emlőrák elleni küzdelmet támogató) kampány létrehozásához.

2003
A Whirlpool Corporation a világ első olyan készülékgyártója, amely célként tűzi ki a globális üveghatást okozó gáz csökkentését. Az 1998-as szinthez képest a vállalat 2008-ra további 3 százalékos csökkentést tűz ki célul.

2005
A Whirlpool Corporation nettó árbevétele meghaladja a 14 milliárd USA dollárt. A Whirlpool Corporation ázsiai regionális igazgatóságát és technológiai központját Sanghajba (Kína) telepíti át.

2006
Jeff Fettig véghez viszi a Maytag felvásárlását, a növekvő termékskála a Maytag®, Jenn-Air® és Amana® márkákkal bővül tovább. A hagyományosan három lábon álló KitchenAid®, Whirlpool® és Roper® márkastruktúrához hasonlóan az új Maytag® márkákat is gondosan választják meg és menedzselik, hogy célzott, mégis széles fogyasztói rétegeket érhessenek el. A Whirlpool Corporation immár a világ legnagyobb háztartási nagykészülék gyártója. Tovább erősítve kapcsolatát a Habitat for Humanity alapítvánnyal, a vállalat létrehozza a Whirlpool Building Blocks (Whirlpool építőkövek) programot – a program célja, hogy az Egyesült Államokban felhívja a fi gyelmet a rossz lakáskörülményekre, és segítse ezek felszámolását. 2006-ban a program keretében 100 helyi lakos 100 Habitat for Humanyity leányvállalat 100 Whilrpool dolgozójával dolgozik együtt. A 200 önkéntes egyetlen hét leforgása alatt 10 házat épít fel. 2007-ben 9 ház épül Phoenix közelében (USA, Arizona állam), 2008- ban kilencnél is több épül Dallasban (USA, Texas állam), 2009-ben pedig további kilenc Atlantaban (USA, Georgia állam).

2007
A Whirlpool Foundation és a Maytag Foundations alapítványok több, mint 9,2 millió USA dollárt adományoznak a világ különböző részein működő közösségi szervezeteknek.

2010
A Whirlpool Corporation bejelenti, hogy 120 millió USA dolláros beruházással egy új, LEED tanúsítvánnyal rendelkező gyártóüzemet létesít Clevelandben (USA, Tennessee állam), amely a Whirlpool Corporation eddigi legnagyobb önálló beruházása a világon, és „megerősíti az USA-ban folyó gyártás versenyképességének fenntartása iránti elkötelezettségünket”.
A Whirlpool Corporation Chicagóban (USA, Illinois állam) megnyitja a World of Whirlpool (a Whirlpool Világa) termékkísérleti központot. 1951-es alapítása óta a Whirlpool Foundation több, mint 128 millió USA dollár adományt juttatott különböző szervezeteknek és programoknak.

A Whirlpool Europe Region megváltoztatja nevét, és EMEA – Whirlpool Europe, Middle East és Africa néven folytatja működését, amely jobban tükrözi tevékenységét.

Forrás: Wikipédia.org, whirlpool100.hu