Mosogepszerviz - Akar otthonaban is!
Szia vendég!www mosogepszerviz.info
Huba 2016-09-22 21:50:22 #15
Tiszteletem,

Van egy Indesit WITXL59 felültöltős mosógépünk. Az a problémánk, hogy a leeresztő szivattyúnál szivárog a víz. Az lenne a kérdésem, hogy ilyenkor szivattyúcsere a megoldás? Jó-e hozzá valamilyen univerzális olcsóbb szivattyú és tudnak-e segíteni a szivattyú beszerzésében?
Köszönettel: Imre Huba
Mosógépszervíz 2016-09-06 08:55:18 #14
Jó napot Csaba.

Egy e-mail címet kérnék ha lehet köszönöm.

További kellemes napot.

Üdvözlettel:Mosógép szerviz
Csaba 2016-09-01 13:05:27 #13
Szép napot!A következő kéréssel fordulok Önökhöz/hozzátok..A napokban vásároltam egy ujszerü állapotban lévő Whirpool AWE 7519 6. sense tipusu mosógépet,panelhibásan.Miután szétszedtem és robbantott rajzot csináltam róla ,lekötöttem és javittattam.Mire visszakerült,természetesen a rajz eltünt a 4!! gyerekemnek köszönhetően,igy fejből viszont nem tudom bekötni,elbaxni meg nemigazán szeretném mert nagyon jó bőrben van még..Az emlitett mosógépben,egy L 2158 tipusu vezérlőpanel van.Ehhez szeretnék komplett kétoldalu oldalankénti bekötési rajzot szerezni,mert sehol nem találtam eddig.Remélem ez a fórum még él,és segitségemre lesz.Segitségeteket előre is köszönöm: Csabi.
Első Előző 1 2 3 4 5 Következő Utolsó

Ha írni szeretnél a vendégkönyvbe, ahhoz be kell jelentkezned!

Ardo,Ariston,Bauknecht,Bosch,Candy,Daewoo,Electrolux,Fagor,Haier,Hajdu,Hoover,

Hotpoint,Ignis,Indesit,Miele,Panasonic,Privileg,Samsung,Siemens,Whirlpol,Zanussi,Zerowatt

Mosógép,mosogatógép

mikrohullámú sútők,kávégépek,szeletelőgépek,villany tűzhely,javítás,szervizelés.Céges kirándulás, transzfer, városnézés, a legjobb megoldás a buszrendelés.Ha pontos, megbízható

személyszállítást keres forduljon cégünkhöz!

First Lady

A-Z Állásportál Állás, munka, karrier!